Over Start2Date

Start2Date is hét startpunt voor je zoektocht naar een date. Je vindt hier tips voor online dating en je eerste afspraak. Daarnaast kun je met de zoekmachine de voor jou meest geschikte dating website uitkiezen. Start2Date helpt je de weg te vinden in de wirwar van on-line dating websites. Alle adviezen die je op Start2Date krijgt zijn objectief en onafhankelijk.

Ons doel

Al sinds 2004, vind je hier onafhankelijke tekst en uitleg over online dating. Ons doel is niet om enthousiastelingen af te remmen of datingsite-skeptici te overtuigen, maar om een eerlijk beeld te schetsen van online dating. De tips helpen je om op een een leukere en effectievere manier gebruik te maken van datingsites, datingapps en social media, en voorkomen misschien dat je fouten maakt die andere maakten.

Datingsite zoekmachine

Als je in de zoekmachine je voorkeuren invult, rollen hier vanzelf een aantal geschikte websites uit. Vervolgens kun je je hier direct gratis inschrijven, waarna je zoektocht kan beginnen! Rondkijken op de bij Start2Date aangesloten datingsites is altijd gratis. Is de website toch niet helemaal wat je zocht, dan kun je altijd nog een keer zoeken naar een andere geschikte dating website.
Als je je via Start2Date inschrijft op een dating website dan is dit altijd gratis.

Kwaliteitseisen voor datingsites op Start2Date

Er zijn meer dan 600 datingsitesin Nederland en Vlaanderen. Niet al deze datingsites staan op Start2Date. Wij verwijzen alleen door naar professionele en gerenommeerde dating websites. De sites op Start2Date vragen geen geld voor inschrijving. Daarnaast moet uitschrijven op de datingsites altijd simpel en gemakkelijk gaan. Dating websites die sjoemelen met privacy gegevens worden niet opgenomen, evenals erotische/adult websites of sites die zich richten op vreemdgaan. Ook relatiesites die een te klein ledenaantal hebben, vind je niet via deze site. De kans dat je daarop een geschikte dating partner vindt is dan namelijk te klein. Bezoekers van de sites kunnen nooit zomaar jouw persoonlijke gegevens zien. En tenslotte: je gegevens worden niet doorverkocht aan derden.
Door niet alle sites op te nemen op Start2Date kunnen we jou een zo goed mogelijk advies geven. Start2Date is jouw betrouwbare partner in datingland!

Opmerkingen en suggesties

Wij staan open voor jouw commentaar. Heb je slechte ervaringen met een bepaalde dating website of wil je je mening kwijt over Start2Date? Mail ons via de contactpagina.

Op alle teksten op deze site berusten rechten, lees voor meer informatie de disclaimer.

Start2Date adviseert singles over online dating. Dit doen we op basis interviews met singles en vergelijkend onderzoek van sites en apps. Je vindt door ons aanbevolen datingsites via de zoekmachine.